Serveis educatius

Introdueix la Fabricació digital a la teva escola

Espai Creactiu som un “Fablab” creat al 2015, en aquest temps hem vist les grans possibilitats que ofereixen les tecnologies de fabricació digital en el mon educatiu, i ens hem adonat de que el mon educatiu té dues mancances, per una banda la limitació econòmica i per l'altre el desconeixement del sector educatiu de les possibilitats d'aquestes eines i de la facilitat d'us en aquests moments.

Per això hem decidit posar al vostre servei els nostres coneixements oferint-vos un servei complert en el mon de la fabricació digital que va des de l'assessorament al muntatge d'una aula, passant per la formació al professorat o tallers puntuals per els alumnes. Per iniciar-se no cal una gran inversió, amb una petita impressora i algun professor que hi dediqui una mica de temps n'hi ha prou, i veient lo que arribareu a fer segur que ho feu créixer.

Aula

Podem fer un projecte adaptat a les vostres necessitats, per això comptem amb una impressora petita però homologada CE i molt econòmica, la Formbytes ONE, que permetrà que us introduïu en aquest mon i fabriqueu peces de gran qualitat. I com a eina avançada disposem de la ZMORPH, que ja és un centre de fabricació digital de sobretaula que no només és impressora 3d sinó que també es un CNC, un
gravador làser i fins i tot es pot imprimir menjar.

Formació

La Formytes ja es ven amb un curs de muntatge, cal·libració, funcionament i manteniment que farà que desde el primer moment sigueu capaços de crear les vostres peces.

També podem fer formació tant en programari de disseny per a nens (tinkercad, blockscad..) o programari més avançat (FreeCad, meshmixer) per als vostres educadors o directament als vostres alumnes.
Tallers puntuals de programari de disseny, captació de dades tridimensionals (scanner, fotogrametria...) materials i postproducció, motlles de silicona per fer petites series...

Suport

A part de les eines que pugueu tenir també disposem de maquines més grans per desenvolupar algun projecte, ens agrada pensar que nosaltres no tenim clients, tenim amics i amb aquesta idea sempre ens trobareu per ajudar-vos a fer realitat el projecte que teniu al cap.