ADDY

Gran format industrial

Volum d'mpressió: una compacta impressora 3D amb una superfície d'impressió 400x300x300mm. Una impressora amb grans prestacions ideal per a tot tipus de treball en qualsevol lloc, taller o oficina tècnica.

Broquets alta temperatura fins a 420 º c (opcional): impressora equipada amb extrusora doble per materials estàndard i amb l'opció de posar extrusores suportet a fins a 420 º C, per a imprimir materials especials.

Broquets d'extrusió directa .

Alta velocitat i alta definició: equipades amb sistema d'extrusió directa i guies lineals que permet una màxima velocitat d'impressió de 120 mm/s i una precisió de 0,04 mm de gruix mínim de capa.

Estabilitat: Té un xassís d'acer compacte que proporciona gran estabilitat per a les impressions.

Càmera climatitzada: completament tancada, per evitar els sorolls innecessaris en àrees de treball i per proporcionar una temperatura dins de la impressora per evitar deformacions en les Impressions.

Apagada automàtica: sistema de tancament automàtic.

Detecció de falta de  filament: Quan la impressora detecta una manca de 3d filament, us avisarà per evitar Impressions no vàlides.

Pantalla tàctil: Té una pantalla tàctil amb menú anglès, molt fàcil d'utilitzar i molt intuïtiu.

Filtre Anti-partícules: El sistema de filtre d'aire pot absorbir les impureses i gasos generatss a partir de les impressions de filament especial.

Generant un entorn de treball més segur.

Auto calibrat: calibrat 25 punts a través d'un sensor de realitzar el calibratge de la base d'impressió que compensa automàticament els desnivells de l'eix Z .