Serveis a empresa

Sovint les empreses pensen que com ells no fan disseny ni prototipatge a impressió 3D no els interessa. Res més lluny de la realitat!, si bé es veritat que fins fa poc per els costos no era viable que una petita empresa incorporés aquestes tecnologies avui dia tot això ha canviat.

A qualsevol empresa de fabricació necessiten posicionadors, blisters per embalatge, suports... tot això ho poden solucionar de manera senzilla i econòmica amb una impressora 3D.

Llavors que frena a les empreses? La impressora te un preu assequible, llavors perquè no en tenim? La resposta sempre és la mateixa, ningú la sap utilitzar i lo més complicat, com dissenyem les peces que necessitem?

A espai creactiu no som venedors d’impressores, et donem una solució integral tant en maquinari com en formació i implementació de les tecnologies de fabricació digital.

Departament de manteniment

Cada dia el departament de manteniment ha de fer front a parades de màquina molt llargues pendents del subministre d'un recanvi, i si en unes hores sense cap recurs extern pogués fabricar el recanvi que necessita?

Necessitem un suport roscat amb un angle determinat... mecanitzat 2 dies i 150€ impres 6 hores i 3€

Un silentblock no estandard per evitar vibracions...

Departament de producció

útil posicionador per prova de producció.

Eines de millora de productivitat

Eines de control

Departament de Qualitat

útils de verificació.

Calibres

Configuracions de control