Formbytes ONE

Ideal per iniciar-se en la impressió 3D

Si vols tenir una impressora 3D a casa tens 3 opcions:

1- Comprar un kit per internet, esperar a rebre'l, mirar 132 vídeos a youtube per muntar-lo, muntar-lo, descobrir que s'ha de calibrar, mirar 73 vídeos a youtube de com calibrar-lo, baixar el soft per imprimir, mirar 68 vídeos a youtube de com funciona el software, imprimir la primera peça, descobrir que la meitat de la peça cau perquè no li has posat suport, buscar a google que és el material de suport, veure 2 tutorials de com es posa, tornar a imprimir la peça, descobrir que s'ha descalibrat, calibrar i tornar a imprimir la peça, i 1 mes  i 70 hores de dedicació desprès de rebre el kit, tens la teva primera peça impresa!!

2- Comprar una impressora comercial ja muntada, entendre com va, enviar 3 mails al departament de suport per dubtes que tens i que et respondran ràpidament, intentar entendre el software i els seus paràmetres amb tutorials...  1 setmana i 900-1.200€ desprès ja tens impresa la teva primera peça!!

3- Apuntar-te al nostre workshop, en un dia i mig aprendràs el que es pot fer amb les impressores 3D, construiràs la teva impressora, aprendràs perquè serveix cada component i com funciona, aprendràs a calibrar-la, instal·laràs el software i aprendràs per que serveix cada paràmetre, sabràs d'on descarregar peces gratis, o com dissenyar-les, imprimiràs la primera peça amb la teva impressora, i et resoldran els dubtes durant la impressió. i a la tarda del segon dia rebràs una bronca de la teva parella perquè has començat a imprimir peces sense fer-li cas.

Area d'impressió

210 mm x 150 mm x 150 mm

Homologada CE

Homologació CE que garanteix la qualitat

Formació inclosa

Muntatge, Manteniment i funcionament