Servei d'impressió 3D

A Espai creactiu t'oferim la possibilitat d'imprimir els teus dissenys en qualsevol tecnologia disposem de màquines FFF professionals que ofereixen peces de molt alta qualitat a molt baix preu, SLA per peces petites que necessiten detall com peces de joieria, maquetistes… i si necessites SLS tenim col·laboradors que la fabricaran.

Si el que necessites és una petita sèrie, nosaltres estudiarem el teu projecte i t’oferirem la millor opció ja sigui la impressió 3D, motllo de silicona a partir d’una peça master o fins i tot un motllo prototip d’injecció.

Mida màxima

310 *310 *400

Format de fitxer

STL o OBJ

Preu

Temps + gr material

Materials FFF

PLA

Es el material més utilitzat en la impressió 3D, no surt del petroli sinó del blat de moro lo que fa que sigui un material respectuós amb el medi ambient i biodegradable. No té contracció al refredar per lo que les peces tenen una bona qualitat dimensional, no es recomanable per peces amb contacte amb aigua o exposades al sol.

ABS

L'ABS és un termoplàstic d'enginyeria, obtingut mitjançant processos químics per combinar l'acrilonitril, el butadiè i l'estirè i aconseguir un material amb unes propietats mecàniques excel·lents. És per això que el seu ús està molt estès en indústries altament tecnificades com la de l'automòbil o l'aeroespacial. A més és un dels materials més utilitzats en les impressores 3d de tecnologia FFF.

Les propietats de l'ABS el fan ideal per a peces que requereixin un postprocessat, ja que permeten escatar, taladrarlas i, en general, treballar-les sense problema. A més és soluble en acetona el que permet soldar peces utilitzant-la a manera de cola. Aquesta última característica permet, també, fer servir l'acetona per donar un tractament superficial a les peces i que presentin un acabat brillant i polit.

PET

El millor del PLA i de l'ABS: PETG Tech és un filament revolucionari que combina les millors propietats del PLA i de l'ABS.

Gran resistència: Les peces impreses en PETG Tech són comparables a les d'ABS en resistència i tenacitat. És més flexible i tou que el PLA i l'adherència entrecapas és superior permetent imprimir peces extraordinàriament duradores.

Baixa higroscopia: A diferència d'altres materials el PETG no absorbeix humitat i els seus requisits de conservació són menys exigents. És també el plàstic ideal per ser usat en entorns amb alta humitat relativa.

Ús alimentari: El PETG Tech destaca per ser un plàstic aprovat per la FDA per a ús alimentari. Per això és l'opció recomanada per a la fabricació d'envasos i altres objectes que hagin d'estar en contacte amb aliments per a consum humà

100% reciclable: El PETG Tech és un plàstic 100% reciclable àmpliament usat en la indústria alimentària per a la fabricació d'envasos.

Carbó PLA

PLA reforçat amb fibra de carboni: Incorpora un percentatge de brins de fibra de carboni d'entre 5-10 micres de diàmetre, que queden atrapades entre les capes durant la impressió, dotant de característiques mecàniques diferents a les peces impreses amb aquest filament.

Rigidesa millorada: La fibra de carboni fa que les peces siguin més rígides i per tant es deformin menys. Qualsevol aplicació que pugui beneficiar-se d'una rigidesa extra pot fer-ho utilitzant Carbon PLA.

Peces més lleugeres: La fibra de carboni fa que el filament sigui més lleuger, fent idoni per a peces lleugeres. La fibra de carboni destaca per la seva lleugeresa i per això s'utilitza de manera extensiva en la indústria aeroespacial i automobilística.

Ideal per drones: Les característiques del Carbon PLA, lleugeresa i resistència, el fan idoni per a la construcció de drones que requereixen de xassís resistents i lleugers. També per a la fabricació de peces d'automoció o per a indústria aeroespacial.

Apte per a exteriors: Les seves extraordinàries propietats mecàniques i químiques el converteixen en la millor opció per a objectes destinats a exterior i intempèrie.

FLEXIBLE

Les peces impreses amb filament flexible son elàstiques i recuperen la seva forma desprès de sotmetre-les a tracció o pressió, la flexibilitat es pot variar amb els paràmetres d’impressió.

Polipropilé

Les peces realitzades amb el filament de Polipropilè destaquen per la seva resistència a l'abrasió i per la seva capacitat d'absorbir els xocs (resistència a l'impacte), resistència a fatiga (D'aquí que s'utilitzi en frontisses) i més consta d'una relativa rigidesa i flexibilitat .

Ofereixen flexibilitat, una excel·lent resistència mecànica i química, així com una excel·lent resistència a la flexió que el fan ideal per a gran quantitat d'aplicacions industrials. També ofereix una bona barrera al vapor i presenta una bona processabilitat ja que és el material plàstic amb menor pes específic ja que aquest és de 0,90 g / cm3 (Ideal per reduir el pes en peces i components aplicats al món de l'automoció i aeronàutica)