Disseny 3D

Si tens una peça que vols duplicar t'oferim el servei de disseny a partir de la teva peça o un plànol utilitzant l'eina de disseny més adequada depenent del tipus de peça.

El disseny inclou una peça impresa prototip per testejar abans d’imprimir la definitiva lo que garanteix que tindràs una peça totalment funcional

Escaneig

Si la teva peça no és paramètrica o per dimensions no pots portar-la t’oferim la possibilitat d’escanejar-la, és la opció ideal per escultures, persones... o la fotogrametria molt apropiada per edificis.

Tot i que té unes restriccions a tenir en compte, les superfícies reflectants, transparents o negre brillant no es poden escanejar si no s’hi aplica un recobriment mate, per lo que moltes vegades no és la millor opció. En tot cas estudiarem la teva peça i t’oferirem la millor solució.

Disseny 2D

En 2D també et podem ajudar a dissenyar el desplegament i preparació per al tall làser de la teva idea, ja sigui una caixa, un guardó, clauers, la carta del teu restaurant...

Assessorant-te amb els materials més adients per el teu projecte i gestionant tota la fabricació desde la idea a que el tinguis a les mans.