Fa uns anys quan es van popularitzar les impressores injecció de tinta en color era molt habitual escoltar “Perquè la vull si jo no imprimeixo mai en color?” avui en dia tothom en té una, potser lo que passava era que no imprimíem en color perquè no teníem impressora en color, no?

Ara estem en aquest punt amb les impressores 3D, tot i el que es diu, no tothom en tindrà una a casa en poc temps sobretot perquè dissenyar en 3D no és com fer anar el Word però si que molta gent per qui és útil i encara no ho sap en tindrà una.

Us imagineu poder fer galetes amb el teu fill amb la forma que vulguis perquè et pots fer el motllo tu mateix? O fer-li joguets que ningú més te i que saps que son els que li agraden? I el més important, poder fer-los amb ell. Això només és l’exemple més simple per algú que no necessita una impressora 3D per res en la seva vida, simplement té un fill amb qui vol compartir moments diferents. A partir d’aquí si t’agrada el modelisme, maquetisme, si et fascina el bricolatge, la robòtica... que significaria poder fer els teus models, peces per maquetes, aquell suport que no trobes, la carcassa per el teu projecte electrònic? Ets un friki dels playmobil... que et semblaria poder fer els playmobils que no existeixen al mercat i els accessoris que vulguis?? T’agrada anar en bicicleta? Aquell suport per l’ampolla d’aigua o una nansa per agafar-la còmodament...
Es un mon que ara comença, que et sembla que a tu no et serveix per res, però segur que si veus les possibilitats li troves una utilitat a la teva vida i no tot és la utilitat segurament t’acabarà apassionant i cada dia voldràs fer més coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*