Concurs Festa Major 2017

Bases del concurs de disseny 3D de festa major de Sabadell

Requisits generals

  • Es pot presentar al concurs qualsevol noi o noia entre 8 i 12 anys i entre 13 i 16 anys, amb inscripció prèvia al taller de disseny 3D al següent enllaç:  https://innovacio.typeform.com/to/lCq1Ih
  • No és necessària experiència prèvia en disseny 3D.
  • Els dissenys s’elaboraran el dia 2 de setembre del 2017, de 11 a 14 hores, a les aules informàtiques de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell (c/d’En Font, 25, Sabadell). Els inscrits disposaran d’1:30 hores per elaborar el seu disseny, tutoritzats per l’equip de Espai Creactiu.

Jurat i criteris de valoració

  • Estarà format tècnics especialistes en disseny 3D de Espai Creactiu organitzadora del concurs i destacats makers que participen a Saba-TiC.
  • Es valorarà l’originalitat en el concepte i en el disseny, així com la seva utilitat, la relació amb la ciutat de Sabadell i l’adaptació a les pròpies limitacions que imposa la impressió 3d.
  • Es comunicarà via email el guanyador o guanyadora del concurs

Lliurament de premis

  • Es durà a terme el dissabte 2 de setembre a les 18h, durant les activitats de l’entorn Saba-TiC als Jardinets Espai Cultura Carrer d’en Font, 25.

Premi

  • Es concedirà un premi per categoria d’edat, consistent en un pen 3D per al grup de 8 a 12 anys i un pen 3D més un val de 100€ en impressió 3D a Espai Creactiu
  • Tots els participants podràn imprimir el seu disseny el mateix dia a l’espai de saba-tic i els que no hi hagi temps el podran recollir a les instal·lacions de Espai creactiu
“Els participants al concurs cedeixen els drets d’imatge a Espai creactiu SBD S.L. i a l’Ajuntament de Sabadell com a organitzador del Saba-TiC, en el marc del qual se celebra el concurs” segons art. 2 i 3 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la propia imatge, i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. En el cas de menors i incapacitats en què les seves condicions de maduresa no ho permetin d’acord amb la legislació civil, el seu representant legal en dona el consentiment (arts. 3 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, i 13 del Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre).”

 

0 Comentarios

Contesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

CONTACTAR

Envia'ns una nota i et contactarem tan aviat com ens sigui possible. Gràcies

Enviando

Inicia Sesión con tu Usuario y Contraseña

o    

¿Olvidó sus datos?

Create Account